Skip to main content

PERSBERICHT:

Blom, Otten en Olde Scholtenhuis starten adviesbureau YEARN Change Consultants

Nieuw adviesbureau met nadruk op veranderingen binnen organisaties

Na een jaar van intensief samenwerken starten Hans Blom, Freddy Otten en Patrick Olde Scholtenhuis samen met Han van Bussel en Jouke Algra een nieuw bureau: YEARN. De toevoeging Change Consultants benadrukt de focus: het begeleiden en realiseren van veranderingen bij organisaties.

Blom, Otten en van Bussel werken al jaren samen aan opdrachten via hun eerdere bedrijf Radome. In oktober sloot voormalig CFO van RTL Nederland Patrick Olde Scholtenhuis zich bij hen aan. In januari zal ook Jouke Algra zich aansluiten.

Freddy Otten: “We kennen elkaar al jaren, hebben samen diverse trajecten gedaan en weten dat onze competenties, kwaliteiten en karakters goed op elkaar aansluiten. Nadat we het afgelopen jaar met succes enkele gezamenlijke veranderingstrajecten bij opdrachtgevers hadden afgerond hebben we besloten om met elkaar verder te gaan in een nieuw bureau. Yearn zet zich in voor “verandering die zin geeft”, die duurzaam is voor de mensen en de organisatie.

Patrick Olde Scholtenhuis: “De kern van Yearn is het verkennen, vernieuwen en realiseren van verbeteringen binnen een organisatie. Samen met onze klant ontwerpen we de ideale route naar een succesvolle verandering. We zien onszelf daarom meer als begeleider dan projectleider, dit voor zowel strategische, financiële, technische als organisatorische vraagstukken.”

Hans Blom: “Met Yearn willen we mensen echt “aan” zetten, enthousiast maken om samen te werken. Met elkaar vormgeven aan verandering door mensen adaptief te maken. Onze manier van werken is eigenzinnig, pragmatisch en doelgericht: we pakken vraagstukken bij de wortels aan en geven gevraagd en ongevraagd advies. Dit is wat ons onderscheidt van traditionele adviesbureaus”.

Han van Bussel en Jouke Algra: “Yearn zien we als een team van energieke en eigentijdse mensen, die samen een brede ervaring hebben met succesvolle referenties. Als Yearn brengen we nieuwe energie bij mensen in organisaties.”

Lees ons artikel in Management Consulting

YEARN Consultancy lid vakvereniging IABM